Συνελήφθησαν στη Γαλλία δύο ύποπτοι που σχεδίαζαν επιθέσεις με μαχαίρια την περίοδο των Χριστουγέννων

Συνελήφθησαν στη Γαλλία δύο ύποπτοι που σχεδίαζαν επιθέσεις με μαχαίρια την περίοδο των Χριστουγέννων

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα που φέρονται ότι σχεδίαζαν επιθέσεις με μαχαίρια κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών, μετέδωσαν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.


Με ανάρτησή του στο Twitter ο Υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν ανέφερε ότι "η τρομοκρατική απειλή παραμένει σε υψηλό επίπεδο".

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFMTV και την εφημερίδα Le Parisien, οι συλλήψεις έγιναν κοντά στο Παρίσι. Στην κατοχή των υπόπτων βρέθηκε "ισλαμιστική λογοτεχνία" και "προπαγανδιστικό υλικό" του Ισλαμικού Κράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE