Λήξη συναγερμού για τα δύο αδέρφια που απουσίαζαν από την κατοικία τους

Λήξη συναγερμού για τα δύο αδέρφια που απουσίαζαν από την κατοικία τους

Εντοπίστηκαν το πρωί σήμερα Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου, από μέλη της Αστυνομίας, οι δύο άντρες ηλικίας 57 και 53 ετών, που είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα, αφού απουσίαζαν από την κατοικία τους στην επαρχία Πάφου, από την περασμένη Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου, 2021.

Φωτογραφίες και στοιχεία των δύο αντρών είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Μετά τον εντοπισμό τους, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών και των προσωπικών τους στοιχείων είναι αχρείαστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE