ΠΑΡΑ-THEMA

Σοβαρή καταγγελία για τον αστυνομικό διευθυντή Λεμεσού: «Ήμουν δεμένος και με χτυπούσε βρίζοντας με»

Σοβαρή καταγγελία για τον αστυνομικό διευθυντή Λεμεσού: «Ήμουν δεμένος και με χτυπούσε βρίζοντας με»

Σοβαρή καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας από την σελίδα του facebook «Που πήγαμε» και αυτή τη φορά αφορά τον αστυνομικό διευθυντή Λεμεσού, σύμφωνα με συγκεκριμένη ανάρτηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταγγελία, ο αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, στάθμευσε το όχημα του έξω από τζαμαρία επιχείρησης, με αποτέλεσμα να κλείσει το πάρκινγκ και την είσοδο της πολυκατοικίας.

Την ίδια στιγμή, το άτομο που κάνει τους πιο πάνω ισχυρισμούς, αναφέρει ότι η απάντηση που πήρε από τον αστυνομικό ήταν «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ» και ξεκίνησε να φωνάζει.

Όταν ο πολίτης του είπε πως «η στολή δεν σου δίνει το δικαίωμα να φωνάζεις», ο αστυνομικός του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να μπουν στη μέση παρευρισκόμενοι, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει στην ανάρτηση.

Στην συνέχεια, όπως καταγγέλλει, επέστρεψε στο σημείο και ξεκίνησε να προκαλεί τον υπάλληλο ρωτώντας τον «είσαι μάγκας» με τον ίδιο να του απαντά «να είμαι» με αποτέλεσμα να καλέσει περιπολικά και να του περάσουν χειροπέδες.

«Ήμουν δεμένος, και με έσπρωχνε από πίσω βρίζοντας με. Πήγαμε στο τμήμα και με τραβούσαν όταν με κατέβαζαν, ενώ εγώ τους είπα ότι έχω φρέσκια επέμβαση στο σπόνδυλο.», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήρθε, με χτύπησε 2 φορές χαμηλά στη μέση και μου είπε ‘πονείς τη μέση σου τωρά ρε μαγκούι’», συμπληρώνει.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος αστυνομικός, φέρεται ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αρνήθηκαν να κάνουν rapid τεστ στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το καλοκαίρι που μας πέρασε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top