«Συναγερμός» σε σχολείο στη Λεμεσό – Πάνω από 10 κρούσματα κορωνοϊού

«Συναγερμός» σε σχολείο στη Λεμεσό – Πάνω από 10 κρούσματα κορωνοϊού

Ενενήντα άτομα τέθηκαν σε περιορισμό ύστερα από τον εντοπισμό 16 κρουσμάτων σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στη Λεμεσό, σύμφωνα με πηγή του Υπουργείου Υγείας

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το σχολείο λειτουργεί κανονικά και ο εντοπισμός της αλυσίδας των κρουσμάτων έγινε από την περασμένη εβδομάδα.

Του εντοπισμού προηγήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών.

Ύστερα από την εκδρομή, διαφάνηκε ότι υπήρξε μετάδοση του κορωνοϊού με αποτέλεσμα 6 καθηγητές και 10 μαθητές να είναι θετικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE