Στο σημείο όπου έβαψε τα χέρια του με αίμα βρέθηκε ο 32χρονος - Πήγε να υποδείξει πως σκότωσε τις δυο γυναίκες

Στο σημείο όπου έβαψε τα χέρια του με αίμα βρέθηκε ο 32χρονος - Πήγε να υποδείξει πως σκότωσε τις δυο γυναίκες

Στο σημείο όπου εντοπίστηκαν νεκρές οι δυο γυναίκες με ρωσική υπηκοότητα, στον Κάτω Αμίαντο, οδηγήθηκε ξανά ξανά ο 32χρονος καθ' ομολογία δράστης.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στο σημείο ξανά, σήμερα Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με σκοπό να υποδείξει τις σκηνές αλλά και να γίνει αναπαράσταση για το πώς σημειώθηκε το φρικτό φονικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 32χρονος, ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, ομολόγησε το φόνο των δύο γυναικών το προηγούμενο Σάββατο (04/12), ενώ υπέδειξε και συγκεκριμένο σημείο στην αυλή οικίας φιλικού του προσώπου, όπου βρίσκονταν θαμμένες οι σοροί τους.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, εντοπίστηκαν θαμμένες οι σοροί δύο γυναικών, η περιγραφή των οποίων ομοιάζει με την περιγραφή των δύο ελλειπουσών.

Σημειώνεται ότι από τις νεκροτομές στις σορούς των δύο γυναικών, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της 33χρονης Mariia Gazibagandova προκλήθηκε από ρήξη πνεύμονα, που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο, ενώ της 43χρονης Khaiat Alraeesi, από πολλαπλές ρήξεις ζωτικών οργάνων και συγκεκριμένα πνεύμονα, ήπαρ και καρδία, που επίσης προκλήθηκαν από πυροβολισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE