Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε για 30χρονο στη Λεμεσό που γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου όταν του ζήτησε να βάλει μάσκα κατά την επιβίβαση.

Μάλιστα, υπήρξε συνέχεια αφού ο 30χρονος όταν κατέβει από το λεωφορείο άρπαξε μία πέτρα και την πέταξε στον ανεμοθώρακά του προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και η Αστυνομία προχώρησε σήμερα Πέμπτη στη σύλληψή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE