Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε για 30χρονο στη Λεμεσό που γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου όταν του ζήτησε να βάλει μάσκα κατά την επιβίβαση.

Μάλιστα, υπήρξε συνέχεια αφού ο 30χρονος όταν κατέβει από το λεωφορείο άρπαξε μία πέτρα και την πέταξε στον ανεμοθώρακά του προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και η Αστυνομία προχώρησε σήμερα Πέμπτη στη σύλληψή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.