Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε για 30χρονο στη Λεμεσό που γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου όταν του ζήτησε να βάλει μάσκα κατά την επιβίβαση.

Μάλιστα, υπήρξε συνέχεια αφού ο 30χρονος όταν κατέβει από το λεωφορείο άρπαξε μία πέτρα και την πέταξε στον ανεμοθώρακά του προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και η Αστυνομία προχώρησε σήμερα Πέμπτη στη σύλληψή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE