Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε για 30χρονο στη Λεμεσό που γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου όταν του ζήτησε να βάλει μάσκα κατά την επιβίβαση.

Μάλιστα, υπήρξε συνέχεια αφού ο 30χρονος όταν κατέβει από το λεωφορείο άρπαξε μία πέτρα και την πέταξε στον ανεμοθώρακά του προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και η Αστυνομία προχώρησε σήμερα Πέμπτη στη σύλληψή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE