Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε για 30χρονο στη Λεμεσό που γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου όταν του ζήτησε να βάλει μάσκα κατά την επιβίβαση.

Μάλιστα, υπήρξε συνέχεια αφού ο 30χρονος όταν κατέβει από το λεωφορείο άρπαξε μία πέτρα και την πέταξε στον ανεμοθώρακά του προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και η Αστυνομία προχώρησε σήμερα Πέμπτη στη σύλληψή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE