Κλειστοί δρόμοι στον Δήμο Στροβόλου - Θα διεξάγονται οδικά έργα

Κλειστοί δρόμοι στον Δήμο Στροβόλου - Θα διεξάγονται οδικά έργα

Κλειστή για την τροχαία κίνηση θα είναι η οδός Στασίνου από την ελεγχόμενη συμβολή με τη Λεωφόρο Κέννεντυ μέχρι την ελεγχόμενη συμβολή με την οδό Αρμενίας, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 από τις 8:00 μ.μ. μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:00 μ.μ, λόγω διεξαγωγής οδικών έργων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου.

Καλούνται οι δημότες όπως απομακρύνουν τα οχήματά τους από το οδόστρωμα και συμμορφώνονται με την επιτόπου οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE