Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Τι περιλαμβάνει το καιρικό μενού για το Σαββατοκυρίακο

Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Τι περιλαμβάνει το καιρικό μενού για το Σαββατοκυρίακο

Σήμερα ο καιρός είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις.

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τη Δευτέρα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Υποδέχτηκε στο Προεδρικό τον Λακρουά - Στο τραπέζι Κυπριακό και νεκρή ζώνη

ΠτΔ: Υποδέχτηκε στο Προεδρικό τον Λακρουά - Στο τραπέζι Κυπριακό και νεκρή ζώνη

Το πρωί, ο Jean-Pierre Lacroix, Αναπληρωτής ΓΓ ΟΗΕ και επικεφαλής των Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της UNFICYP Khassim Diagne.

BEST OF TOTHEMAONLINE