Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον Κύπριο στα κατεχόμενα - ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον Κύπριο στα κατεχόμενα - ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια της ψευδοαστυνομίας βρίσκεται από χθες Ελληνοκύπριος άνδρας. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Τ/κ ΜΜΕ συνελήφθη στην προσπάθεια του να κρεμάσει Ελληνική σημαία σε μνημείο στην Αμμόχωστο. 

Πολίτες αντιλήφθηκαν τον άνδρα και κάλεσαν την "αστυνομία" όπου προχώρησε στη σύλληψη του. Μάλιστα το όλο σκηνικό καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο μεταδίδουν τα Τ/κ ΜΜΜ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE