Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο» (Bίντεο)

Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο» (Bίντεο)

Απίστευτη αποκάλυψη από τον παρουσιαστή

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με το Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, καλεσμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την περίοδο που προσπαθούσε να χάσει κιλά, πίνοντας χάπια που του συνέστησε ο γιατρός του.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE