ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση η 66χρονη - Υπέστη έμφραγμα σαν οδηγούσε

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση η 66χρονη - Υπέστη έμφραγμα σαν οδηγούσε

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, γυναίκα ηλικίας 66 ετών, που το πρωί σήμερα, ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής, ενώ η 66χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λεμεσό, στο σημείο του δρόμου παρά τη φωτοελεγχώμενη συμβολή με την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πέρασε στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τόσο την 66χρονη, όσο και τον 48χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου η 66χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 48χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE