Μαρία Μπακοδήμου: "Ήμουν πολύ εύκολο θύμα"

Μαρία Μπακοδήμου: "Ήμουν πολύ εύκολο θύμα"

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συνέντευξη στο OK! και στο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύο χειριστικές σχέσεις που είχε στη ζωή της.

- Έχεις υπάρξει με σύντροφο που ήταν χειριστικός;
- Ναι, αμέ! Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική αλλά είχα δύο χειριστικές σχέσεις στην ζωή μου. Ο χειριστικός σύντροφος προσπαθεί να σε κάνει να χάσεις την δύναμή σου. Αν είναι δίπλα σου και σου λέει συνέχεια » δεν τα χειρίζεσαι καλά τα πράγματα», προσπαθώντας να σε μειώσει αλλά ταυτόχρονα σου εκδηλώνει την αγάπη του, ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι «μωρέ, για καλό μου, μου τα λέει», τσιμπάς το δόλωμα και αφήνεις να σε χειρίζεται. Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκα. Αλλά είχε περάσει αρκετός καιρός.

- Για να λες δύο χειριστικές σχέσεις που είχες, πάει να πει ότι δεν είχες πάρει το μάθημα από την πρώτη φορά.
- Όχι, γιατί κάθε άνθρωπος ακολουθεί διαφορετική τακτική. Αλλά κι εγώ ήμουν νεότερη και δεν είχα δουλέψει ακόμη με τον εαυτό μου.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE