Έμιλυ Γιολίτη: Ντυμένη στα κόκκινα εντυπωσιάζει στο Παρίσι! (Φώτο)

Έμιλυ Γιολίτη: Ντυμένη στα κόκκινα εντυπωσιάζει στο Παρίσι! (Φώτο)

Διακοπές με τον αγαπημένο της Χρύσανθο Τσουρούλλη

Στο μαγευτικό Παρίσι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια, επέλεξε την πόλη του Φωτός λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα για να ζήσουν όμορφες στιγμές, δημοσιεύοντας μάλιστα διάφορα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE