Έμιλυ Γιολίτη: Ντυμένη στα κόκκινα εντυπωσιάζει στο Παρίσι! (Φώτο)

Έμιλυ Γιολίτη: Ντυμένη στα κόκκινα εντυπωσιάζει στο Παρίσι! (Φώτο)

Διακοπές με τον αγαπημένο της Χρύσανθο Τσουρούλλη

Στο μαγευτικό Παρίσι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια, επέλεξε την πόλη του Φωτός λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα για να ζήσουν όμορφες στιγμές, δημοσιεύοντας μάλιστα διάφορα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE