Έμιλυ Γιολίτη: Ντυμένη στα κόκκινα εντυπωσιάζει στο Παρίσι! (Φώτο)

Έμιλυ Γιολίτη: Ντυμένη στα κόκκινα εντυπωσιάζει στο Παρίσι! (Φώτο)

Διακοπές με τον αγαπημένο της Χρύσανθο Τσουρούλλη

Στο μαγευτικό Παρίσι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια, επέλεξε την πόλη του Φωτός λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα για να ζήσουν όμορφες στιγμές, δημοσιεύοντας μάλιστα διάφορα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE