Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Φώτο)

Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Φώτο)

Που θα τους δούμε;

Τα «Εγκλήματα» είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά το τέλος τους, οι τρεις εκ των πρωταγωνιστών Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ και Καίτη Κωνσταντίνου ξανασυναντήθηκαν σε μια άλλη σειρά και θα τους δούμε σύντομα!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE