Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Φώτο)

Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Φώτο)

Που θα τους δούμε;

Τα «Εγκλήματα» είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά το τέλος τους, οι τρεις εκ των πρωταγωνιστών Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ και Καίτη Κωνσταντίνου ξανασυναντήθηκαν σε μια άλλη σειρά και θα τους δούμε σύντομα!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE