Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Φώτο)

Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Φώτο)

Που θα τους δούμε;

Τα «Εγκλήματα» είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά το τέλος τους, οι τρεις εκ των πρωταγωνιστών Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ και Καίτη Κωνσταντίνου ξανασυναντήθηκαν σε μια άλλη σειρά και θα τους δούμε σύντομα!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE