Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Φώτο)

Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Φώτο)

Που θα τους δούμε;

Τα «Εγκλήματα» είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά το τέλος τους, οι τρεις εκ των πρωταγωνιστών Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ και Καίτη Κωνσταντίνου ξανασυναντήθηκαν σε μια άλλη σειρά και θα τους δούμε σύντομα!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE