Ελλάδα: Έχει ξεφύγει η κακοκαιρία - Σώζουν κόσμο με βάρκες

Ελλάδα: Έχει ξεφύγει η κακοκαιρία - Σώζουν κόσμο με βάρκες

Τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο Σπερχειός μετά την υπερχείλισή του, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό αρκετών κατοίκων στην περιοχή Κόμμα του δήμου Λαμιέων.

Σε αρκετές περιπτώσεις το νερό ξεπέρασέ το ένα μέτρο και χρειάστηκε η επέμβαση της έβδομης 7ης ΕΜΑΚ από τις πρώτες πρωινές ώρες, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με βάρκες απομάκρυνε τον κόσμο από την περιοχή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο του Lamianow τη διάσωση ενός ιερωμένου και της οικογένειάς του από την 7η ΕΜΑΚ.

Μέχρι λίγο πριν τις 9 το πρωί της Κυριακής είχαν απεγκλωβιστεί 14 άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE