ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είχε καταθέσει ψέματα ο δεύτερος συλληφθέντας – Βρέθηκε DNA του στο εξοχικό που σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα

Είχε καταθέσει ψέματα ο δεύτερος συλληφθέντας – Βρέθηκε DNA του στο εξοχικό που σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα

Νέα τροπή φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση διπλής δολοφονίας δύο γυναικών σε εξοχικό στον Κάτω Αμίαντο, που σημειώθηκε στα μέσα Νοεμβρίου.

Όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες των ανακριτών που παρά την ομολογία του 32χρονου Σύρου δεν έκλεισαν την υπόθεση καταχωρώντας την στο Δικαστήριο, αλλά συνέχισαν τις έρευνες για να εντοπίσουν πιθανούς συνεργούς ή άτομα που να είχαν δει κάτι τις κρίσιμες ημέρες που σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και ο δεύτερος συλληφθέντας ηλικίας 30 ετών, επίσης Συριακής καταγωγής. Ο συγκεκριμένος ύποπτος σε έχει προβεί σε αρχική κατάθεση, στην οποία όπως ο ίδιος παραδέχθηκε είπε ψέματα στους ανακριτές.

Σημειώνεται ότι τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού οδηγήθηκαν στα ίχνη του μετά τον εντοπισμό DNA που ταυτίζεται με τον 30χρονο. Ο ύποπτος έχει οδηγηθεί σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Ο ίδιος δεν έφερε καμία ένσταση αναφέροντας ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει την Αστυνομία με όσες πληροφορίες μπορεί να δώσει σχετικά με την υπόθεση με το Δικαστήριο να εγκρίνει την οκταήμερη κράτηση του.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο 30χρονος είναι ένα από τα άτομα που είδαν για τελευταία φορά τις δύο γυναίκες, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα της συνωμοσίας για διάπραξη φόνου και φόνου εκ προμελέτης.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα, τα οποία βοήθησαν τον 32χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο να σκάψει τον λάκκο 2 μέτρων, όπου έθαψε την 33χρονη Mariia Gazibagandova και την 43χρονης Khaiat Alraeesi.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top