Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας – Πλημμύρισαν σπίτια και ξενοδοχεία στην Αχαΐα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας – Πλημμύρισαν σπίτια και ξενοδοχεία στην Αχαΐα

Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό μιας οικογένειας με δυο ανήλικα παιδιά, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Αράξου κοντά στην Καλόγρια Αχαΐας, όπου σημειώθηκαν πλημμύρες λόγω της ραγδαίας βροχόπτωσης.

Η ΕΜΑΚ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, προσήλθε στο σημείο με ερπυστριοφόρο όχημα αφού σε ορισμένα σημεία το ύψος του νερού έφτανε και πάνω από 1,5-2 μέτρα. Σπίτια έχουν γεμίσει νερό, ξενοδοχεία τις περιοχής έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Την ίδια ώρα, περίπου 50 άτομα που τα σπίτια τους πλημμύρισαν θα φιλοξενήσει ο δήμος Δυτικής Αχαΐας στο παλιό κλειστό στάδιο της Κάτω Αχαΐας για απόψε το βράδυ τουλάχιστον ενώ αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, έχουν ήδη μεταφερθεί εκεί ράντζα, καρέκλες και σόμπες ενώ αύριο θα προσφερθεί και φαγητό.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE