Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας – Πλημμύρισαν σπίτια και ξενοδοχεία στην Αχαΐα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας – Πλημμύρισαν σπίτια και ξενοδοχεία στην Αχαΐα

Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό μιας οικογένειας με δυο ανήλικα παιδιά, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Αράξου κοντά στην Καλόγρια Αχαΐας, όπου σημειώθηκαν πλημμύρες λόγω της ραγδαίας βροχόπτωσης.

Η ΕΜΑΚ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, προσήλθε στο σημείο με ερπυστριοφόρο όχημα αφού σε ορισμένα σημεία το ύψος του νερού έφτανε και πάνω από 1,5-2 μέτρα. Σπίτια έχουν γεμίσει νερό, ξενοδοχεία τις περιοχής έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Την ίδια ώρα, περίπου 50 άτομα που τα σπίτια τους πλημμύρισαν θα φιλοξενήσει ο δήμος Δυτικής Αχαΐας στο παλιό κλειστό στάδιο της Κάτω Αχαΐας για απόψε το βράδυ τουλάχιστον ενώ αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, έχουν ήδη μεταφερθεί εκεί ράντζα, καρέκλες και σόμπες ενώ αύριο θα προσφερθεί και φαγητό.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE