Μέγκι Ντρίο: Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της! (Φώτο)

Μέγκι Ντρίο: Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της! (Φώτο)

«Δε μπορώ να σου πω αντίο… ο πόνος που νιώθω δε περιγράφεται»

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε απ’ τη ζωή νικημένη από κορωνοϊό η μητέρα της Μέγκι Ντρίο, βυθίζοντας σε πένθος όλη την οικογένεια της.

Το όμορφο μοντέλο μάλιστα πριν από λίγες ώρες έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, αποχαιρετώντας την αγαπημένη της μητέρα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE