Στο νοσοκομείο 31χρονος - Έπεσε σε χαράδρα με τετράτροχη

Στο νοσοκομείο 31χρονος - Έπεσε σε χαράδρα με τετράτροχη

Στο ΓΝ Πάφου νοσηλεύεται 31χρονος οδηγός τετράτροχης μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου 31χρονος που οδηγούσε την τετράτροχη αγωνιστική μοτοσικλέτα του σε δασικό δρόμο στην περιοχή Γυαλιάς κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να παρεξέκλινε της πορείας του και να κατέπεσε σε χαράδρα.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στο μέρος όπου ανέσυραν τον 31χρονο και αφού παραλήφθηκε με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και ακολούθως στο ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κνήμης και περόνης αριστερού ποδιού και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά το περιστατικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE