Τρομάζει ο βιασμός 16χρονης στη Λεμεσό – Τα όσα εξιστόρησε στην Αστυνομία

Τρομάζει ο βιασμός 16χρονης στη Λεμεσό – Τα όσα εξιστόρησε στην Αστυνομία

Μία τρομαχτική υπόθεση διερευνούν το Κλιμάκιο Υποθέσεων Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανηλίκων και η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ανήλικη κοπέλα ηλικίας 16 ετών κατήγγειλε στις Αρχές ότι άνδρας της έδωσε ναρκωτικά και μετά τη βίασε.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της βρισκόταν σε οικία που τη φιλοξενούσε γυναίκα φίλη της, όταν τους επισκέφθηκε 42χρονος φίλος της γυναίκας, ο οποίος ζήτησε από τη 16χρονη να πάει μαζί του. Τότε εξ’ αναγκασμού η 16χρονη επιβιβάστηκε στο όχημα του και εκείνος την μετέφερε σε απόμερο μέρος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας ο 42χρονος της έδωσε ναρκωτικά και μετά ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέληση της.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ο 42χρονος και η γυναίκα που φιλοξενούσε την ανήλικη και μετά από δικαστικό διάταγμα τελούν υπό κράτηση για διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE