Καρκίνος: Τα 10 πιο θανατηφόρα είδη και γιατί δεν υπάρχει θεραπεία

Καρκίνος: Τα 10 πιο θανατηφόρα είδη και γιατί δεν υπάρχει θεραπεία

Ο τρόμος και ο φόβος που μπορεί να προκύψει με τη διάγνωση του καρκίνου έχουν τις ρίζες τους στη δολοφονική φύση του: Ο καρκίνος είναι η δεύτερη πιο κοινή αιτία θανάτου μετά τις καρδιακές παθήσεις.

Ακόμη και όταν διαγνωστεί έγκαιρα και προσβληθεί με τις πιο πρόσφατες θεραπείες, ο καρκίνος εξακολουθεί να έχει τη δύναμη να σκοτώνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE