Έκλεισε η λεωφόρος Λυκαβητού - Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο

Έκλεισε η λεωφόρος Λυκαβητού - Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο

Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο όχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (13/12)στην περιοχή της Μακεδονίτισσας, θέτοντας σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 17:15 βυτιοφόρο περνούσε από τη λεωφόρο Λυκαβητού κοντά στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου με τον οδηγό να εντόπισε διαρροή καυσίμων στο δρόμο με αποτέλεσμα να ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μέλη της Πυροσβεστικής μετέβησαν στο σημείο για να διασφαλίσουν ενδεχόμενους κινδύνους.

Στη σκηνή ωστόσο κλήθηκε και η Αστυνομία, μέλη της οποίας απέκοψαν τμήμα της λεωφόρου Λυκαβητού, ενώ μέλη του Δήμου Έγκωμης εργάζονται για καθαρισμό του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.