Έκλεισε η λεωφόρος Λυκαβητού - Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο

Έκλεισε η λεωφόρος Λυκαβητού - Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο

Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο όχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (13/12)στην περιοχή της Μακεδονίτισσας, θέτοντας σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 17:15 βυτιοφόρο περνούσε από τη λεωφόρο Λυκαβητού κοντά στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου με τον οδηγό να εντόπισε διαρροή καυσίμων στο δρόμο με αποτέλεσμα να ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μέλη της Πυροσβεστικής μετέβησαν στο σημείο για να διασφαλίσουν ενδεχόμενους κινδύνους.

Στη σκηνή ωστόσο κλήθηκε και η Αστυνομία, μέλη της οποίας απέκοψαν τμήμα της λεωφόρου Λυκαβητού, ενώ μέλη του Δήμου Έγκωμης εργάζονται για καθαρισμό του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE