Τρέλανε η κακοκαιρία τους «Σκαλιώτες» με καταιγίδες και συνεχόμενους κεραυνούς πρωί πρωί - ΒΙΝΤΕΟ

Τρέλανε η κακοκαιρία τους «Σκαλιώτες» με καταιγίδες και συνεχόμενους κεραυνούς πρωί πρωί -  ΒΙΝΤΕΟ

Γύρω στις 8 το πρωί ξεκίνησε ξαφνική κακοκαιρία με καταιγίδα και απανωτούς κεραυνούς στην επαρχία Λάρνακας.

Ασταμάτητη βροχή και συνεχόμενοι κεραυνοί σχεδόν ανα λεπτό, για περίπου 10-15 λεπτά , ξεσήκωσε τους κατοίκους της περιοχής.

Δείτε βίντεο απο την κακοκαιρία που χτύπησε την πόλη της Λάρνακας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE