Ελλάδα: Θλίψη για δύο αγοράκια που έχασαν τη ζωή τους από φωτιά

Ελλάδα: Θλίψη για δύο αγοράκια που έχασαν τη ζωή τους από φωτιά

Δύο αγοράκια ηλικίας 12 και 13 ετών εντοπίστηκαν νεκρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καματερό.

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Καματέρο. Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης κατοικίας στην οδό Ιθάκης, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρά δύο αγοράκια 12 και 13 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά.

Ενα μικρότερο μέλος της οικογένειας, αγοράκι δύο ετών, εντοπίστηκε με εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνεχίζεται από 15 πυροσβέστες που επιχειρούν με τέσσερα οχήματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE