Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεκίνησε να προπονείται μετά την επίθεση με βιτριόλι! (Βίντεο)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεκίνησε να προπονείται μετά την επίθεση με βιτριόλι! (Βίντεο)

Τι λέει η γυμνάστριά της;

Πίσω στην Ελλάδα επέστεψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά το ταξίδι της στο Παρίσι και την επίσκεψη της στους γιατρούς της, για να δουν από κοντά την πορεία των πλαστικών επεμβάσεων της.

Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου και μέσω της γυμναστικής.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE