«Άνοιξαν οι ουρανοί» σε διάφορα σημεία της Κύπρου - Χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες -ΒΙΝΤΕΟ

«Άνοιξαν οι ουρανοί» σε διάφορα σημεία της Κύπρου - Χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες -ΒΙΝΤΕΟ

Έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται γι’ άλλη μια μέρα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Σε αρκετά σημεία «άνοιξαν οι ουρανοί» με δυνατές βροχές και χαλάζι να κάνουν την εμφάνισή τους.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω καταρρακτωδών βροχών, υπάρχει συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, μεταξύ των χωριών Παραμάλι προς Πισσούρι και έτσι καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Δείτε βίντεο από βροχές σε διάφορες περιοχές της Κύπρου

Δείτε επίσης βίντεο από τη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ⚡️

Βίντεο 1

Βίντεο 2

Βίντεο 3

Πώς θα είναι ο καιρός απόψε

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, αλλά στα παράλια, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά τοπικά στα παράλια παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και στα υπήνεμα νότια και βόρεια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE