Ανοίγει τα χαρτιά του για υποψηφιότητα στις Προεδρικές ο Κολοκασίδης

Ανοίγει τα χαρτιά του για υποψηφιότητα στις Προεδρικές ο Κολοκασίδης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά για τις Προεδρικές του 2023, αναμένεται να εξαγγέλλει αύριο (16/12) στις 7 το βράδυ ο Γιώργος Κολοκασίδης.

Όπως ανακοίνωσε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ, θα διοργανώσει πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά.

«Αύριο θα ακούσετε για το ζήτημα. Ας περιμένουμε την αυριανή μέρα για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα», τόνισε εν συντομία για την αυριανή εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής εξήγγειλαν υποψηφιότητα οι Μάριος Ηλιάδης, Αχιλλέας Δημητριάδης και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE