Ανοίγει τα χαρτιά του για υποψηφιότητα στις Προεδρικές ο Κολοκασίδης

Ανοίγει τα χαρτιά του για υποψηφιότητα στις Προεδρικές ο Κολοκασίδης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά για τις Προεδρικές του 2023, αναμένεται να εξαγγέλλει αύριο (16/12) στις 7 το βράδυ ο Γιώργος Κολοκασίδης.

Όπως ανακοίνωσε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ, θα διοργανώσει πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά.

«Αύριο θα ακούσετε για το ζήτημα. Ας περιμένουμε την αυριανή μέρα για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα», τόνισε εν συντομία για την αυριανή εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής εξήγγειλαν υποψηφιότητα οι Μάριος Ηλιάδης, Αχιλλέας Δημητριάδης και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE