Ανοίγει τα χαρτιά του για υποψηφιότητα στις Προεδρικές ο Κολοκασίδης

Ανοίγει τα χαρτιά του για υποψηφιότητα στις Προεδρικές ο Κολοκασίδης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά για τις Προεδρικές του 2023, αναμένεται να εξαγγέλλει αύριο (16/12) στις 7 το βράδυ ο Γιώργος Κολοκασίδης.

Όπως ανακοίνωσε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ, θα διοργανώσει πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά.

«Αύριο θα ακούσετε για το ζήτημα. Ας περιμένουμε την αυριανή μέρα για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα», τόνισε εν συντομία για την αυριανή εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής εξήγγειλαν υποψηφιότητα οι Μάριος Ηλιάδης, Αχιλλέας Δημητριάδης και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE