Ελλάδα: Μόλις ανακοίνωσε την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision

Ελλάδα: Μόλις ανακοίνωσε την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision

Πριν από λίγο έγινε η επίσημη ανακοίνωση και η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το τραγούδι και το video clip της τραγουδίστριας αρχές της νέας χρονιάς.

Η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.