Υπερψήφιση ή καταψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού - Συνεχίζεται και σήμερα η συζήτηση στην Βουλή

Υπερψήφιση ή καταψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού - Συνεχίζεται και σήμερα η συζήτηση στην Βουλή

Συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2022.

 
Η τριήμερη συζήτηση ξεκίνησε χθες με τις ομιλίες των Αρχηγών των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων. Σήμερα η Συνεδρία του σώματος θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί με την τοποθέτηση μέχρι τις 13:00, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, 19 Βουλευτών.
 
Η συνεδρία θα διακοπεί στις 13:00 και θα επαναρχίσει στις 15:00 με την τοποθέτηση το απόγευμα άλλων 19 Βουλευτών.
 
Η συζήτηση θα συνεχιστεί αύριο και μετά τις καταληκτικές ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για έγκριση του προϋπολογισμού.
 
Σύμφωνα με τις χθεσινές τοποθετήσεις, ο Προϋπολογισμός για το 2022 αναμένεται να υπερψηφιστεί, με τις ψήφους των Βουλευτών του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και της ΔΗΠΑ, ενώ ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό. ΕΔΕΚ και Κίνημα Οικολόγων δεν τοποθετήθηκαν ακόμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE