Δυο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας συνεχίζουν τα πρόστιμα - Πόσοι πολίτες καταγγέλθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Δυο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας συνεχίζουν τα πρόστιμα - Πόσοι πολίτες καταγγέλθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Η Αστυνομία προέβη το τελευταίο 24ωρο σε συνολικά 12 καταγγελίες, 9 πολιτών και 3 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοϊού, ενώ διενεργήθηκαν 2232 έλεγχοι παγκύπρια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας.

 
Συγκεκριμένα στη Λευκωσία έγιναν 993 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και δύο πολίτες, στη Λάρνακα έγιναν 502 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες. Επίσης, στην Λεμεσό  έγιναν 165 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο υπεύθυνοι υποστατικών και 4 πολίτες, ενώ στην Πάφο μετά από 124 ελέγχους δεν έγινε καμία καταγγελία.
 
Στην Αμμόχωστο έγιναν 281 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολίτες, ενώ στη Μόρφου δεν έγινε καμία καταγγελία μετά από 68 ελέγχους.
 
Ακόμα, η Λιμενική πραγματοποίησε 2 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία και η Τροχαία προέβη σε 97 ελέγχους με μια καταγγελία πολίτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.