Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Ο γιος τους ποζάρει χαμογελαστός μέσα στο αυτοκινητάκι του!

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Ο γιος τους ποζάρει χαμογελαστός μέσα στο αυτοκινητάκι του!

Ο μικρός Σοφοκλής είναι ένας γλύκας

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε στις 8 Δεκεμβρίου ο πρωτότοκος γιος του Πιέρου Σωτηρίου και της Μαρίας Κορτζιά, που μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος.

Το πάρτι γενεθλίων του μικρού έγινε στη Βουλγαρία, όπου οι γονείς τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της όμορφης παρουσιάστριας, ταξίδεψαν για να βρεθούν στα πρώτα γενέθλια του εγγονού τους.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE