Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Ο γιος τους ποζάρει χαμογελαστός μέσα στο αυτοκινητάκι του!

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Ο γιος τους ποζάρει χαμογελαστός μέσα στο αυτοκινητάκι του!

Ο μικρός Σοφοκλής είναι ένας γλύκας

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε στις 8 Δεκεμβρίου ο πρωτότοκος γιος του Πιέρου Σωτηρίου και της Μαρίας Κορτζιά, που μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος.

Το πάρτι γενεθλίων του μικρού έγινε στη Βουλγαρία, όπου οι γονείς τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της όμορφης παρουσιάστριας, ταξίδεψαν για να βρεθούν στα πρώτα γενέθλια του εγγονού τους.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.