Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Μας δείχνουν το τέλεια στολισμένο σπίτι τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Μας δείχνουν το τέλεια στολισμένο σπίτι τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για τα Χριστούγεννα στόλισε και η Βίκυ Καγιά, μιας και πλέον μας χωρίζουν ελάχιστες πια μέρες από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Το όμορφο και μίνιμαλ αισθητικής σπίτι της παρουσιάστριας και του Ηλία Κρασσά απέκτησε festive διάθεση καθώς το κοσμεί πια ένα κυριολεκτικά πανύψηλο δέντρο.

Το μοντέλο και fashion expert πόζαρε στο σαλόνι της, με φόντο τον στολισμό και η αλήθεια είναι πως πρόκειται σίγουρα για ένα από τα πιο εντωπωσιακά και ψηλά) δέντρα ever. Φυσικά, η μικρή Μπιάνκα και ο Κάρολος, τα παιδιά του αγαπημένου ζευγαριού, είχαν ενεργό ρόλο στον στολισμό του, με τα κλαδιά του να έχουν γεμίσει πολύχρωμες λαμπερές μπάλες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή:missbloom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.