Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Μας δείχνουν το τέλεια στολισμένο σπίτι τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Μας δείχνουν το τέλεια στολισμένο σπίτι τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για τα Χριστούγεννα στόλισε και η Βίκυ Καγιά, μιας και πλέον μας χωρίζουν ελάχιστες πια μέρες από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Το όμορφο και μίνιμαλ αισθητικής σπίτι της παρουσιάστριας και του Ηλία Κρασσά απέκτησε festive διάθεση καθώς το κοσμεί πια ένα κυριολεκτικά πανύψηλο δέντρο.

Το μοντέλο και fashion expert πόζαρε στο σαλόνι της, με φόντο τον στολισμό και η αλήθεια είναι πως πρόκειται σίγουρα για ένα από τα πιο εντωπωσιακά και ψηλά) δέντρα ever. Φυσικά, η μικρή Μπιάνκα και ο Κάρολος, τα παιδιά του αγαπημένου ζευγαριού, είχαν ενεργό ρόλο στον στολισμό του, με τα κλαδιά του να έχουν γεμίσει πολύχρωμες λαμπερές μπάλες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή:missbloom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE