Λευκό χειμωνιάτικο σκηνικό σε ορεινές περιοχές - Δείτε τις πρώτες μαγευτικές φωτογραφίες

Λευκό χειμωνιάτικο σκηνικό σε ορεινές περιοχές - Δείτε τις πρώτες μαγευτικές φωτογραφίες

Στα λευκά άρχισε να ντύνεται το Τρόοδος εδώ και λίγη ώρα.

Λόγω της χιονόπτωσης, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα 4x4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η ορατότητα είναι περιορισμένη γι' αυτό και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία Carmel θα επηρεάσει το νησί μέχρι τη Δευτέρα και αναμένεται να φέρει μαζί της ισχυρούς ανέμους, έντονες βροχοπτώσεις και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Πολίτες άρχισαν ήδη να ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνοντας μια πρώτη γεύση για το χειμωνιάτικο σκηνικό που δημιουργείται.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πλάτρες:

Τρόοδος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE