ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαφανίστηκε 17χρονη - Μήπως την έχεις δει;

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαφανίστηκε 17χρονη - Μήπως την έχεις δει;

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονης, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Plamedie Feza Alutaka, από το Κογκό, η οποία ελλείπει από τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής, 17 Δεκεμβρίου, 2021. Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.72μ. περίπου, εύσωμης διάπλασης, με μαλλιά βρουλλάκια πιασμένα σε κότσο. Κατά την αναχώρηση της φορούσε κοντό γκρίζο παντελόνι και κοντομάνικη μαύρη μπλούζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE