ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαφανίστηκε 17χρονη - Μήπως την έχεις δει;

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαφανίστηκε 17χρονη - Μήπως την έχεις δει;

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονης, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Plamedie Feza Alutaka, από το Κογκό, η οποία ελλείπει από τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής, 17 Δεκεμβρίου, 2021. Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.72μ. περίπου, εύσωμης διάπλασης, με μαλλιά βρουλλάκια πιασμένα σε κότσο. Κατά την αναχώρηση της φορούσε κοντό γκρίζο παντελόνι και κοντομάνικη μαύρη μπλούζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.