ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφερε καπνό ναργιλέ απο τα κατεχόμενα - Τον τσάκωσαν οι Κυπριακές αρχές και το πλήρωσε ακριβά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφερε καπνό ναργιλέ απο τα κατεχόμενα - Τον τσάκωσαν οι Κυπριακές αρχές και το πλήρωσε ακριβά

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 1,400 ευρώ εκδόθηκε σε 21χρονο, στην κατοχή του οποίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν τέσσερα κιλά καπνού ναργιλέ, που ο ίδιος ομολόγησε ότι μετέφερε από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.

Την ποσότητα αδασμολόγητου καπνού εντόπισαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 21χρονου, τον οποίο είχαν ανακόψει για έλεγχο γύρω στις 4.30 σήμερα το απόγευμα, σε περιοχή της Λάρνακας, όπου αυτός οδηγούσε το όχημά του.

Αφού ο 21χρονος παραδέχθηκε ότι αγόρασε την ποσότητα καπνού ναργιλέ από κατάστημα στις κατεχόμενες περιοχές, οδηγήθηκε σε γραφεία του Τμήματος Τελωνείων στη Λάρνακα, όπου τελωνειακός λειτουργός προχώρησε στην κατάσχεση του αδασμολόγητου ναργιλέ και εξέδωσε στον 21χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του ποσού των 1,400 ευρώ, για την κατοχή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE