Χτύπησε η Κάρμελ την Κύπρο: Η κατάσταση στους δρόμους με την κακοκαιρία

Χτύπησε η Κάρμελ την Κύπρο: Η κατάσταση στους δρόμους με την κακοκαιρία

Ολισθηρό είναι το οδόστρωμα στους δρόμους λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν το βράδυ που πέρασε. Πέραν των βροχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν ανά το παγκύπριο, στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, ενώ οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, από Λευκωσία και Λεμεσό, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία σε αυτοκινητοδρόμους και αστικές περιοχές ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία. Ενημέρωση για τα οδικά έργα ΕΔΩ https://www.cypruspolicenews.com/archives/7002.

Καλούνται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE