ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ: Κατολίσθηση πετρών στον αυτοκινητόδρομο Πάφου–Λεμεσού .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ: Κατολίσθηση πετρών στον αυτοκινητόδρομο Πάφου–Λεμεσού  .

Κατολίσθηση πετρών στον αυτοκινητόδρομο Πάφου–Λεμεσού  .

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο Κατολίσθηση όγκου χώματος και πετρών έχει σημειωθεί στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα λίγο πριν την αερογέφυρα παρά το Παραμάλι, ενώ την ίδια ώρα, λόγω έντονης βροχόπτωσης, σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, ιδιαίτερα στην περιοχή Ύψωνα, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Έντονη βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι παρατηρούνται και στην επαρχία Λάρνακας, χωρίς ωστόσο να σημειώνονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της επαρχίας.

Πέραν των βροχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν ανά το παγκύπριο, στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα γύρω στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, ενώ οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, από Λευκωσία και Λεμεσό, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE