ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ : Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ : Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστές είναι και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα παρά την έξοδο προς Μουτταγιάκα, λόγω ακινητοποίησης αυτοκινήτου που προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα ασφαλείας του δρόμου, γύρω στις 10.40 το πρωί της Κυριακής.


Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, που διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της οδικής σύγκρουσης.

Από την οδική σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE