ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ : Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ : Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστές είναι και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα παρά την έξοδο προς Μουτταγιάκα, λόγω ακινητοποίησης αυτοκινήτου που προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα ασφαλείας του δρόμου, γύρω στις 10.40 το πρωί της Κυριακής.


Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, που διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της οδικής σύγκρουσης.

Από την οδική σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE