Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι 67 χρονών - Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων»

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι 67 χρονών - Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων»

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και τον πώς διαχειρίζεται τον χρόνο που περνάει.

«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα…».

Για τα χρήματα που έχει βγάλει, η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

«Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα», σημείωσε η τραγουδίστρια.

«Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», τόνισε η Άντζελα Δημητρίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.