Χριστιάννα Αριστοτέλους: «Κόλλησα με κορωνοϊό και τη γυναίκα του αδελφού μου»

Χριστιάννα Αριστοτέλους: «Κόλλησα με κορωνοϊό και τη γυναίκα του αδελφού μου»

Αποκαλυπτική η παρουσιάστρια στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στο «Happy Day» βγήκε μέσω Skype η Χριστιάνα Αριστοτέλους, όπου μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας πως είχε κολλήσει σχεδόν όλη της την οικογένεια, ενώ εξομολογήθηκε πως ακύρωσε εγκαίρως το εορταστικό γύρισμα που είχε προγραμματίσει, προστατεύοντας έτσι τους καλεσμένους και τους συνεργάτες της.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE