Μπάζουν νερά αίθουσες σχολείων λόγω των έντονων βροχών – Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Μπάζουν νερά αίθουσες σχολείων λόγω των έντονων βροχών – Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας, Ντίνος Έλληνας μίλησε στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», για τις αίθουσες σχολείων η οποίες μπάζουν νερά προκαλώντας έντονη ανησυχία με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες.

«Είναι ζημιές που προέρχονται κυρίως από τις υγρασίες στις οροφές των κτηρίων γι΄ αυτό πρέπει κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου να καθαρίζονται οι οροφές γιατί είναι εκεί που εστιάζεται το σοβαρό πρόβλημα», είπε συγκεκριμένα.

Ωστόσο ανέφερε πως υπάρχουν και αυλές ορισμένων σχολείων που έχουν πλημμυρίσει λόγω των βροχών.

«Ένα γυμνάσιο σήμερα μου έστειλαν φωτογραφίες ότι έβαλε νερό η αίθουσα βιβλιοθήκης», συνέχισε.

Καταλήγοντας τόνισε πως όταν γίνει σωστή στεγανοποίηση της οροφής μπορεί να μην χρειάζεται καν να αλλαχτεί η οροφή η οποία στοιχίζει πάρα πολλά χρήματα.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE