Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Καυγάς σημειώθηκε άλλη μία φορά έξω από το Γραφείο Ευημερίας στην Λακατάμια σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαποί που βρίσκονταν έξω από το Γραφείο πιάστηκαν στα χέρια με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο για να επιφέρει την τάξη. Μάλιστα αυτό σημειώθηκε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά έξω από το συγκεκριμένο γραφείο είναι σχεδόν καθημερινά με τα μέλη της Αστυνομίας να καλούνται και να πραγματοποιούν περιπολίες, χωρίς ωστόσο να προκύπτουν συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.