Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Καυγάς σημειώθηκε άλλη μία φορά έξω από το Γραφείο Ευημερίας στην Λακατάμια σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαποί που βρίσκονταν έξω από το Γραφείο πιάστηκαν στα χέρια με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο για να επιφέρει την τάξη. Μάλιστα αυτό σημειώθηκε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά έξω από το συγκεκριμένο γραφείο είναι σχεδόν καθημερινά με τα μέλη της Αστυνομίας να καλούνται και να πραγματοποιούν περιπολίες, χωρίς ωστόσο να προκύπτουν συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE