Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Καυγάς σημειώθηκε άλλη μία φορά έξω από το Γραφείο Ευημερίας στην Λακατάμια σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαποί που βρίσκονταν έξω από το Γραφείο πιάστηκαν στα χέρια με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο για να επιφέρει την τάξη. Μάλιστα αυτό σημειώθηκε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά έξω από το συγκεκριμένο γραφείο είναι σχεδόν καθημερινά με τα μέλη της Αστυνομίας να καλούνται και να πραγματοποιούν περιπολίες, χωρίς ωστόσο να προκύπτουν συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE