Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Καυγάς σημειώθηκε άλλη μία φορά έξω από το Γραφείο Ευημερίας στην Λακατάμια σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαποί που βρίσκονταν έξω από το Γραφείο πιάστηκαν στα χέρια με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο για να επιφέρει την τάξη. Μάλιστα αυτό σημειώθηκε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά έξω από το συγκεκριμένο γραφείο είναι σχεδόν καθημερινά με τα μέλη της Αστυνομίας να καλούνται και να πραγματοποιούν περιπολίες, χωρίς ωστόσο να προκύπτουν συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE