Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Άγριος καυγάς στην Λακατάμια – Πιάστηκαν ξανά στα χέρια έξω από το Γραφείο Ευημερίας

Καυγάς σημειώθηκε άλλη μία φορά έξω από το Γραφείο Ευημερίας στην Λακατάμια σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαποί που βρίσκονταν έξω από το Γραφείο πιάστηκαν στα χέρια με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο για να επιφέρει την τάξη. Μάλιστα αυτό σημειώθηκε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά έξω από το συγκεκριμένο γραφείο είναι σχεδόν καθημερινά με τα μέλη της Αστυνομίας να καλούνται και να πραγματοποιούν περιπολίες, χωρίς ωστόσο να προκύπτουν συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.