Χριστιάνα Αριστοτέλους: Επέστρεψε στην εκπομπή της - «Ζητώ συγνώμη γιατί μου έχει μείνει ο βήχας» - ΒΙΝΤΕΟ

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Επέστρεψε στην εκπομπή της - «Ζητώ συγνώμη γιατί μου έχει μείνει ο βήχας» - ΒΙΝΤΕΟ

Στον αέρα της εκπομπής της επέστρεψε η Χριστιάνα Αριστοτέλους το απόγευμα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου.

Λίγο μετά της 15:00 η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», έκανε την έναρξη της και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό.

Να θυμίσουμε ότι απουσίαζε από την εκπομπή της, τις τελευταίες δυο εβδομάδες και την αντικαθιστούσε η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη της Χριστιάνα Αρτεμίου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.