«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

Ενός είδους… βεντέτα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην επαρχία Maharashtra της Ινδίας ανάμεσα σε σκύλους και μια αδίστακτη «συμμορία» από μαϊμούδες, κάτι που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες θανάτους ζώων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα κουτάβι δάγκωσε μέχρι θανάτου πριν από μερικές ημέρες μια νεογέννητη μαϊμού, με αποτέλεσμα οι… συγγενείς της να «ψαχτούν» για εκδίκηση, κάτι που έχει οδηγήσει σε περίπου 250 (!) δολοφονίες σκύλων το τελευταίο διάστημα στην περιοχή!

Το πιο σοκαριστικό μάλιστα, είναι ο τρόπος που αποφασίζουν να προβούν στις θανατώσεις των «αντίπαλων» ζώων, αφού συνήθως ανεβαίνουν σε ψηλά δέντρα ή τις ταράτσες και τα πετούν στο έδαφος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE