«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

Ενός είδους… βεντέτα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην επαρχία Maharashtra της Ινδίας ανάμεσα σε σκύλους και μια αδίστακτη «συμμορία» από μαϊμούδες, κάτι που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες θανάτους ζώων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα κουτάβι δάγκωσε μέχρι θανάτου πριν από μερικές ημέρες μια νεογέννητη μαϊμού, με αποτέλεσμα οι… συγγενείς της να «ψαχτούν» για εκδίκηση, κάτι που έχει οδηγήσει σε περίπου 250 (!) δολοφονίες σκύλων το τελευταίο διάστημα στην περιοχή!

Το πιο σοκαριστικό μάλιστα, είναι ο τρόπος που αποφασίζουν να προβούν στις θανατώσεις των «αντίπαλων» ζώων, αφού συνήθως ανεβαίνουν σε ψηλά δέντρα ή τις ταράτσες και τα πετούν στο έδαφος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE