«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

Ενός είδους… βεντέτα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην επαρχία Maharashtra της Ινδίας ανάμεσα σε σκύλους και μια αδίστακτη «συμμορία» από μαϊμούδες, κάτι που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες θανάτους ζώων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα κουτάβι δάγκωσε μέχρι θανάτου πριν από μερικές ημέρες μια νεογέννητη μαϊμού, με αποτέλεσμα οι… συγγενείς της να «ψαχτούν» για εκδίκηση, κάτι που έχει οδηγήσει σε περίπου 250 (!) δολοφονίες σκύλων το τελευταίο διάστημα στην περιοχή!

Το πιο σοκαριστικό μάλιστα, είναι ο τρόπος που αποφασίζουν να προβούν στις θανατώσεις των «αντίπαλων» ζώων, αφού συνήθως ανεβαίνουν σε ψηλά δέντρα ή τις ταράτσες και τα πετούν στο έδαφος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE