«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

Ενός είδους… βεντέτα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην επαρχία Maharashtra της Ινδίας ανάμεσα σε σκύλους και μια αδίστακτη «συμμορία» από μαϊμούδες, κάτι που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες θανάτους ζώων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα κουτάβι δάγκωσε μέχρι θανάτου πριν από μερικές ημέρες μια νεογέννητη μαϊμού, με αποτέλεσμα οι… συγγενείς της να «ψαχτούν» για εκδίκηση, κάτι που έχει οδηγήσει σε περίπου 250 (!) δολοφονίες σκύλων το τελευταίο διάστημα στην περιοχή!

Το πιο σοκαριστικό μάλιστα, είναι ο τρόπος που αποφασίζουν να προβούν στις θανατώσεις των «αντίπαλων» ζώων, αφού συνήθως ανεβαίνουν σε ψηλά δέντρα ή τις ταράτσες και τα πετούν στο έδαφος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE