«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

«Συμμορία» μαϊμούδων σκότωσε 250 σκύλους για… εκδίκηση

Ενός είδους… βεντέτα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην επαρχία Maharashtra της Ινδίας ανάμεσα σε σκύλους και μια αδίστακτη «συμμορία» από μαϊμούδες, κάτι που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες θανάτους ζώων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα κουτάβι δάγκωσε μέχρι θανάτου πριν από μερικές ημέρες μια νεογέννητη μαϊμού, με αποτέλεσμα οι… συγγενείς της να «ψαχτούν» για εκδίκηση, κάτι που έχει οδηγήσει σε περίπου 250 (!) δολοφονίες σκύλων το τελευταίο διάστημα στην περιοχή!

Το πιο σοκαριστικό μάλιστα, είναι ο τρόπος που αποφασίζουν να προβούν στις θανατώσεις των «αντίπαλων» ζώων, αφού συνήθως ανεβαίνουν σε ψηλά δέντρα ή τις ταράτσες και τα πετούν στο έδαφος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE