Η "Κάρμελ" ή "Καρμέλ" εκτός από βροχές έφερε και πολύ γέλιο - Γέμισαν τα social media με σχόλια και φωτογραφίες

Η "Κάρμελ" ή "Καρμέλ" εκτός από βροχές έφερε και πολύ γέλιο - Γέμισαν τα social media με σχόλια και φωτογραφίες

Το όνομά της και μόνο προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ο λόγος για το καιρικό σύστημα "Carmel" ή Κάρμελ ή Καρμέλ που κτύπησε την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Παρόλο που έφερε αρκετή βροχή και χιόνια στα ορεινά, έφερε και πολύ γέλιο αφού ούτε ήρθε την στιγμή που την περιμέναμε όλοι ούτε και στην ισχύ με βάση τις προειδοποιήσεις του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Οι χρήστες του διαδικτύου το διασκέδασαν με διάφορα σχόλια, βίντεο και memes ενώ φυσικά οι γνωστοί Πιν και Γ. Μιτίδης έδωσαν το στίγμα τους με τα σκίτσα τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE