Η "Κάρμελ" ή "Καρμέλ" εκτός από βροχές έφερε και πολύ γέλιο - Γέμισαν τα social media με σχόλια και φωτογραφίες

Η "Κάρμελ" ή "Καρμέλ" εκτός από βροχές έφερε και πολύ γέλιο - Γέμισαν τα social media με σχόλια και φωτογραφίες

Το όνομά της και μόνο προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ο λόγος για το καιρικό σύστημα "Carmel" ή Κάρμελ ή Καρμέλ που κτύπησε την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Παρόλο που έφερε αρκετή βροχή και χιόνια στα ορεινά, έφερε και πολύ γέλιο αφού ούτε ήρθε την στιγμή που την περιμέναμε όλοι ούτε και στην ισχύ με βάση τις προειδοποιήσεις του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Οι χρήστες του διαδικτύου το διασκέδασαν με διάφορα σχόλια, βίντεο και memes ενώ φυσικά οι γνωστοί Πιν και Γ. Μιτίδης έδωσαν το στίγμα τους με τα σκίτσα τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE