Μαχαίρωσε τον σύντροφο της στην Λεμεσό - Πήγε έξω από τη δουλειά του και καυγάδησαν

Μαχαίρωσε τον σύντροφο της στην Λεμεσό - Πήγε έξω από τη δουλειά του και καυγάδησαν

Υπόθεση μαχαιροφορίας και επίθεσης με μαχαίρι διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όταν 32χρονη γυναίκα επισκέφθηκε τον σύντροφο της έξω από τον χώρο εργασίας του στην Λεμεσό και μετά από λογομαχία τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 29χρονο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στον αγκώνα του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μέλη της Δύναμης πέρασαν χειροπέδες στην 32χρονη για μαχαιροφορία, ενώ στη συνέχεια εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα υπόλοιπα αδικήματα. 

Οι εξετάσεις για την εν λόγω υπόθεση συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE