"Πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο μεθυσμένος - 6 φορές πιο πάνω η αλκοόλη από το επιτρεπόμενο όριο

"Πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο μεθυσμένος - 6 φορές πιο πάνω η αλκοόλη από το επιτρεπόμενο όριο

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, ανέκοψαν χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος και κινείτο με ταχύτητα 187 χιλιόμετρα αντί 100.

Ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 59μg αντί 9μg.

O 20χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE