ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βυθίστηκε στο πένθος η Λεμεσός - Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γαβριηλίδης

Βυθίστηκε στο πένθος η Λεμεσός - Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γαβριηλίδης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους.


Είχε διατελέσει Δήμαρχος Γερμασόγειας από την 1 Ιανουαρίου 2007 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν Δήμαρχος Κυριάκος Ξυδιάς.

Σε ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Γερμασόγειας εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Ανδρέα Γαβριηλίδη.

«Χθες ήσουν μαζί μας στο γραφείο και συζητούσαμε για την κοινή μας αγάπη τον Δήμο Γερμασόγειας. Σήμερα μας αιφνιδίασες πρωινιάτικα ξεκινώντας για το μεγάλο ταξίδι. Εκ μέρους όλων στον Δήμο εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα παιδιά σου. Ήδη οι σημαίες στον Δήμο κυματίζουν μεσίστιες. Περαιτέρω τιμές θα αποφασιστούν σε έκτακτη συνέδρια του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες και θα ανακοινωθούν. Στο καλό Δήμαρχε. Αιώνια σου η μνήμη», αναφέρει ενδεικτικά ο κ. Ξυδιάς.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top