Λειτουργούν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Λειτουργούν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών πληροφορεί τους πολίτες ότι, την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021, όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), Λευκωσίας 1 στην Έγκωμη, Λευκωσίας 2 στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Πάφου, Κολοσσίου, Πόλης Χρυσοχούς και Πελενδρίου θα λειτουργήσουν για εξυπηρέτηση του κοινού από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση κοινού στα ΚΕΠ γίνεται μόνο με την εκ των προτέρων διευθέτηση ραντεβού μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ, στον παγκύπριο αριθμό 22309100.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE